NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ASOCIATIA ENVIRON, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale(nume, preunume, semnatura, telefon/fax, adresa, e-mail) pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: derularea activitatilor de reclama, marketing si publicitate, colectare debite/recuperare creante si statistica.

Sunteti obligat/a sa furnizati datele, acestea fiind necesare desfasurarii activitatii Asociatiei ENVIRON in parametri normali. Refuzul dvs. determina imposibilitatea derularii activitatii de catre Asociatia ENVIRON. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritati si uz intern.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociatia ENVIRON?

DA NU

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Asociatia ENVIRON. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.