BATEREL SI LUMEA NON-E

COVER FB

Campania de educatie ecologica ,,Baterel si Lumea Non-E” este un proiect cu traditie desfasurat de Asociatia Environ in peste 700 de unitati de invatamant la nivel national si care se afla deja la cea de-a cincea editie consecutiva.

In toamna anului 2015, Asociatia Environ a lansat platforma www.magazinbaterel.ro, primul magazin online dezvoltat in cadrul unei campanii de educatie ecologica si care foloseste un sistem de plata prin puncte, avand drept obiectiv recompesarea elevilor, fara exceptie, pentru comportamentul responsabil fata de mediu pe care il demonstreaza prin participarea activa in proiecte de colectare selectiva si reciclare a deseurilor. Premiile constau in rechizite, instrumente de scris, ghiozdane, jucarii, iar la finalul campaniei cei mai originali si implicati elevi pot castiga excursii la Bruxelles, tabere de vara sau aparate electronice. 

Obiectivul principal al acestui proiect il reprezinta implicarea elevilor impreuna cu profesorii coordonatori in dezvoltarea si implementarea unui program eficient de colectare selectiva in scolile din Romania. Asociatia Environ a elaborat o serie de materiale informative prin intermediul carora mesajul ecologic este livrat intr-o maniera atractiva astfel incat sa fie retinut cu usurinta si aplicat in viata de zi cu zi, punand astfel la dispozitia participantilor prima carte pentru copii care promoveaza principiile colectarii selective, un suport de curs pentru profesori, dar si multe filmulete interactive. 

Baterel si Lumea Non-E este o campanie initiata in 2011 de Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), sub Inaltul Patronaj al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Ministerul Educatiei Nationale si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Garzii Nationale de Mediu.

Detalii despre campanie pe www.magazinbaterel.ro 

 NOU!

Descarca acum aplicatia Aventurile lui Baterel disponibila pentru sistemele iOS si Android