RECYCLE MIT! - PROVOCARE LA RECICLARE!

16665861 1805133389736332 1158609608012638994 o

 

Asociatia Environ si Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania), impreuna cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) si compania Rematholding desfasoara in perioada 1 martie - 31 decembrie 2018, a doua editie a campaniei ,,Recycle Mit! - Provocare la reciclare”, un proiect destinat imbunatatirii relatiilor dintre angajati, companii si mediu si a impactului ecologic pe care il determina.

Plecand de la premisa ca mediul inconjurator are din ce in ce mai mare nevoie de companii responsabile care sa inteleaga ca nu pot utiliza resursele in mod nelimitat, fara a da ceva inapoi comunitatii, companiile au nevoie de angajati eficienti, iar angajatii motivati si fericiti la locul de munca sunt cei mai productivi, Asociatia Environ si AHK Romania propun o competitie de colectare selectiva a deseurilor reciclabile cu premii inedite, urmarind sa contribuie astfel la dezvoltarea unei comunitati de business sensibila la temele de mediu si care sustine proiectele de dezvoltare durabila.

Campania ,,Recycle Mit! – Provocare la reciclare” se adreseaza tuturor firmelor membre AHK Romania, lansand o invitatie la reciclare pentru pentru urmatoarele tipuri de deseuri: hartie/carton, plastic, metal, sticla, deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseuri de baterii si acumulatori (DBA). Toti participantii in campanie vor primi kit-uri dedicate colectarii selective a DEEE si DBA, avand la dispozitie formulare online pentru solicitari de inscriere, preluare a deseurilor si serviciul de Call Center la 031.827.0000 pentru informatii suplimentare referitoare la derularea campaniei.

Premiile alese pentru companiile care vor inregistra cele mai bune rezultate din punct de vedere al cantitatilor colectate sunt destinate motivarii si dezvoltarii angajatilor: locul intai consta in amenajarea unui spatiu de relaxare creativa la birou, locul al doilea 5 biciclete in sistem bike sharing de care pot beneficia toti angajatii, iar locul al treilea un teambuilding de o zi intr-un parc de aventura pentru intreaga echipa
Campania ,,Recycle Mit! – Provocare la reciclare!” a fost lansata in cadrul primei intalniri din 2017 a econet romania – initiativa greentech a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane care a avut ca tema economia circulara si la care au participat 70 de companii din mediul privat care si-au manifestat interesul de a se implica in proiect.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos. 

Regulament 

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal