TERMENI SI CONDITII 

Bine ati venit pe site-ul www.environ.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Asociatia Environ, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.environ.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturile asupra continutului website-ului apartin Asociatiei Environ. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea, transferul, preluarea sau distribuirea informatiilor de pe acest website in orice forma, sunt strict interzise in absenta consimtamantului scris prealabil al Asociatiei Environ.

Utilizarea anumitor parti din acest site pentru folos personal, non-comercial, in concordanta cu acesti termeni este permisa. Modificarea continutului website-ului sau folosirea sau pentru orice alte scopuri este interzisa.

Folosirea comunicatelor de presa sau a altor documente date spre publicare, este permisa cu mentionarea sursei.

Orice material care poate fi vazut sau citit in continutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuala, in afara cazurilor in care se specifica in alt mod si nu poate fi folosit decat in conditiile prevazute in acest document.

Fotografiile prezentate in acest site sunt fie proprietatea Asociatiei Environ, fie folosite cu permisiune de catre Asociatia Environ. Preluarea lor de catre orice utilizator este interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a Asociatiei Environ.

Acest website poate contine link-uri catre website-uri apartinand unor terti. Cand accesati aceste website-uri, va fi nevoie sa acceptati termenii si conditiile inainte de accesarea lor. Asociatia Environ nu este responsabila pentru niciun material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu inseamna ca Asociatia Environ aproba in mod expres produsele, serviciile sau opiniile mentionate pe website uri.

Copyright © 2016 Asociatia Environ. Toate drepturile rezervate.