Go GREEN

Asociatia Environ va ofera gratuit posibilitatea de a colecta si recicla DEEE generate atat la birou cat si in punctele de vanzare! In prezent peste 4000 de puncte de colectare in retelele comerciale din Romania au fost dotate in mod gratuit cu infrastructura adecvata si beneficiaza de un serviciu regulat de mentenanta si colectare saptamanala sau lunara.

Ingrijeste natura, recicleaza restul.

simualre cutie 02 Cutiedehires cutie

Companie:
CUI:
Domeniu de activitate:
Persoana de contact:
Functie:
Numar de telefon:
Email:
Mesaj:

Va rugam sa introduceti codul de verificare *


Recomandari pentru utilizatori persoane fizice sau persoane juridice

In calitatea dumneavoastra de detinatori de echipamente electronice (smartphone, tableta, notebook, memory stick etc.), care pot contine informatii confidentiale, secrete comerciale sau date cu caracter personal, va recomandam insistent, sa va asigurati ca, inainte de a le preda ca deseuri in vederea reciclarii catre colectorii autorizati:

  • ati formatat aceste dispozitive si
  • nu ati lasat informatii stocate în aceste echipamente.

Asociatia Environ nu este responsabila pentru informatiile stocate pe aceste echipamente sau pentru maniera in care subcontractorii (colectori, transportatori, valorificatori sau reciclatori) le gestioneaza.

Asociatia Environ nu este responsabila pentru faptul ca terte parti (inclusiv spyware, malware, virusi etc.) utilizeaza informatii si date pe care detinatorii de echipamente electronice de comunicatii le-au facut disponibile in spatiile publice din mediul on-line.